Tarieven

De prijs voor een website is afhankelijk van welke functionaliteiten nodig en gewenst zijn. Omdat je ergens wilt beginnen heb ik een aantrekkelijk aanbod voor alle basisfunctionaliteiten. Veel bedrijven en ondernemers kunnen daarmee al uitstekend uit de voeten. Daarna kun je alsnog naar hartenlust uitbreiden.

Een basis website in WordPress vanaf € 595,- ex btw.
Hiervoor krijg je:

 • Een standaard ontwerp met gebruik van jouw eigen logo
 • Een design dat zowel op de laptop, tablet als een smartphone goed leesbaar is
 • Een website waarin je makkelijk zelf de teksten, het menu en de afbeeldingen beheert
 • Een contactformulier
 • Buttons waarmee je gevolgd kan worden via Facebook/Twitter/Linkedin
 • Zoekmachine geoptimaliseerde website
 • De mogelijkheid het aantal bezoekers zelf te monitoren
 • Een handleiding en persoonlijke uitleg over het onderhoud van de website

Hosting en domeinnaamregistratie samen voor € 59,- ex btw per jaar

 • Je kunt via mij een hostingspakket afsluiten en een domeinnaam registreren. Je betaalt voor beide samen € 59,- ex btw per jaar. Dit is inclusief een SSL certificaat. Voor elke (beschikbare) extra domeinnaam met .nl extensie betaal je € 10,- ex btw extra per jaar.

Onderhoudscontract vanaf € 135,- ex btw per jaar

Wekelijks een back-up van je website, en vier keer per jaar alle updates uit laten voeren door iemand die meteen ingrijpt als er daarna iets niet meer werkt? Dat kan ik voor je doen. De mogelijkheden, maar ook de gevaren op internet ontwikkelen zich continue. Het is daarom verstandig jouw website mee te laten ontwikkelen. WordPress brengt meerdere keren per jaar een nieuwe versie uit. Ook de plugins (alle extra functionaliteiten)  geven regelmatig nieuwe versies vrij. Met vier keer per jaar een grondige update blijft je website bestand tegen de meeste veiligheidsrisico’s. Voor uitgebreide websites met veel extra functionaliteiten gelden aangepaste prijzen. Neem contact op voor meer informatie.

WordPress hulp on demand € 135,- ex btw voor 3 uur per jaar

Soms is het handig wanneer er iemand regelmatig even met je meekijkt. Misschien heb je niet zoveel met computers en internet, of je bent er wat onzeker over. Je kunt mijn hulp dan inroepen wanneer je dat nodig hebt. Ik kan je telefonisch of per mail helpen. Of ik neem het even van je over. Mijn ervaring is dat vier uur per jaar genoeg is voor de meeste hulpvragen.

Wilt u een logo laten ontwerpen?

 • Ik kan bemiddelen met ontwerpers waar ik mee samenwerk.

Mogelijke uitbreidingen op je basiswebsite

 • Je kunt uw website naar hartenlust uitbreiden met bijvoorbeeld een nieuwsbrief, een kalender, een webshop, een Twitterstream. De prijs hiervan is in overleg.

Herschrijven van jouw webteksten

Ik kan jouw teksten nakijken en herschrijven met de gewenste zoekwoorden. Neem contact met mij op voor een prijsopgave.

Zoekwoordenonderzoek

Als je zoekwoorden nog niet helder zijn, zal ik je daarmee eerst helpen. Het resultaat is een lijst van relevante zoekwoorden. Ik geef uitleg hoe je deze zoekwoorden kunt gebruiken in je teksten. Of je kunt het mij laten doen. Neem contact met mij op voor een prijsopgave.

Cursussen en Workshops

Cursussen en workshops zijn afhankelijk van de opzet en het aanbod.