Portfolio

Opleverdatum: 2/11/2014

Link: www.muziekkoepelarnhem.nl

Korte beschrijving: Stichting Muziekkoepel Arnhem organiseert al vanaf 1999 klassieke concerten van hoog niveau in de Koepelkerk in Arnhem. Winkelend publiek kan op de zaterdagmiddag een uurtje gratis vertoeven in Koepelkerk en zich laten inspireren door prachtige muziek.

Opleverdatum: 4/29/2014

Link: www.milavanbeek.nl

Korte beschrijving: De Arnhemse beeldhouwster Mila van Beek maakt prachtige beelden in steen. Het werk staat dan uiteraard centraal. De foto's in allerlei tinten grijs krijgen in de grijze achtergrond nog meer diepte.

Opleverdatum: 8/21/2013

Link: www.volverkoor.nl

Korte beschrijving: Voor een projectkoor dat zich gespecialiseerd heeft in Zuid Amerikaanse muziek heb ik een website gemaakt waarin het reserveren gemakkelijker is gemaakt.

Opleverdatum: 9/17/2013

Link: www.tinnitusademtherapie.nl

Korte beschrijving: Henriƫtte Bakker is onlangs gestart met haar praktijk als Tinnitus therapeut. We hebben samen de vorm en de inhoud besproken. De huidige versie wordt langzamerhand uitgebreid.

Opleverdatum: 8/27/2012

Link: www.jackleendersdesign.nl

Korte beschrijving: De producten van Jack Leenders zijn functioneel en geraffineerd door eenvoud. De website is bedoeld om zijn werk en op dezelfde manier te presenteren.

Opleverdatum: 11/25/2011

Link: www.stadspastoraatarnhem.nl

Korte beschrijving: Het stadspastoraat Arnhem is een centrum voor bezinning en ontmoeting. Met deze nieuwe website kun je alles wat je van een cursuscentrum verwacht.

Opleverdatum: 4/17/2012

Link: www.lunamassage.nl

Korte beschrijving: De favoriete kleur van Barbara Loen is turquoise blauw. Haar logo en de foto's zijn in deze tinten verkleurd en gebruikt.

Opleverdatum: 5/10/2011

Link: www.bertvanommen.nl

Korte beschrijving: Dit is de website van Bert van Ommen, beeldend kunstenaar. Hij wilde graag een simpele website met veel plaats voor zijn werk.

Opleverdatum: 5/22/2013

Link: www.shiatsu-en-stoelmassage.nl

Korte beschrijving: De website Shiatsu en stoelmassage praktijk Kasagi van Cathrine Samson is door Marjon Tas Webdesign ontworpen en met behulp van Dialogus.nl gerealiseerd.