Over mij

Mijn naam is Marjon Tas. Ik woon en werk in Arnhem. Na mijn universitaire studie Taal- en Cultuurwetenschap in Nijmegen ben ik gaan werken als webredacteur en contentmanager bij Nuon. Mijn interesse in (digitale) communicatie is daar bijzonder sterk geworden.

Marjon TasProjecten
Bij Nuon heb ik als contentmanager (dat wil zeggen: het managen van de inhoud van een website) een paar mooie projecten opgezet en uitgevoerd. Zoals Gerry Mc Govern keer op keer in zijn inspirerende berichten benadrukt: content comes first. We hebben een interne kennisbank totaal herschreven en heringericht. Ook zijn andere documenten opgeschoond en workflowmanagement systemen ingevoerd. Dat kost een hoop werk maar niets is desastreuzer voor een website als slechte content. Teveel content, niet actueel, onleesbaar, dubbelop en tegenstrijdig. Voorkom dit vooral. Uw gebruiker zal er niet blij van worden.

Websitebouwen
Omdat digitale communicatie een samenspel is van techniek en tekst, vond ik het mooi om mijn expertise uit te bouwen naar een totaalpakket. Ik bouw sindsdien websites in WordPress en begeleid daarbij het hele proces van ontwerp, teksten, verbetering en beheer.

Wat u kunt van mij verwachten?

  • persoonlijk advies
  • snelle reactie op vragen
  • uitleg zonder jargon
  • duidelijke afspraken

Contact
Neem voor een vrijblijvend advies en kennismakingsgesprek gewoon even contact met mij op. Ik ben te bereiken op 06-13059480. U kunt mij ook mailen. Ga daarvoor naar Marjon Tas Webdesign Contact.