Wat houdt een SEO-abonnement in?

 

Websiteoptimalisatie

Eigenlijk is de eerste vraag: Wie is mijn doelgroep en met welke mogelijke vraag gaan zij zoeken op internet? Daarna moet je besluiten of het verstandig is om gelijk op de grote groep te mikken, waarbij je veel concurrentie hebt, of eerst op een kleinere groep, waarbij je meer kans maakt om bovenaan te eindigen. 

Ik ga met jou in gesprek over jouw doelgroep, wat mogelijke achtergronden zijn van hun vraag en waarmee zij zullen gaan zoeken. Vervolgens bepaal ik een aantal zoekwoorden en zoekwoordcombinaties die voor jou het meest effect kunnen hebben.

Met deze zoekwoorden optimaliseer ik de website zoals hij nu is. Dat doe ik door alle mogelijke opties van de SEO plugin van Yoast te gebruiken. Dat betekent ook dat ik de teksten op jouw website ga aanpassen. Natuurlijk check ik bij jou of de inhoud nog blijft kloppen. 

Strategie om jouw naamsbekendheid te vergroten

Is je website geoptimaliseerd? Dan kun je verder met het uitbreiden van jouw zichtbaarheid. Wat ga je doen? Ga je elke week een blog schrijven? Stuur je een nieuwsbrief per mail naar jouw adressenbestand? Wil je facebook, twitter of instagram slim gebruiken? We gaan hier samen over sparren, en maken afspraken hoe je het aan kunt pakken. 
Ik bied je hiervoor maatwerk aan. Dat kan van alles inhouden: coachingsgesprekken, het regelmatig sturen van reminders, het schrijven of redigeren van teksten, het organiseren van wekelijkse of tweewekelijkse bijeenkomsten met lotgenoten. Wat maar binnen mijn mogelijkheden ligt om jou te helpen, dat ga ik doen. 

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.