Diensten

Marjon Tas Webdesign biedt de volgende diensten aan:

Website ontwerpen en bouwen
Ik maak samen met u een ontwerp voor uw website en bouw deze vervolgens in WordPress. Het ontwerp gaat in overleg, ik geef u hierin ook advies. Ook het ontwerp van een (nieuw) logo kan ik voor u verzorgen. Daartoe werk ik samen met een paar goede ontwerpers in mijn netwerk.

Webhosting en domeinnaamregistratie
Wilt u geen omkijken naar allerlei administratieve handelingen en technische informatie? Dat kan, ik verzorg ook webhosting en domeinnaamregistratie.

Onderhoud van uw website
Voor een vast bedrag per jaar check ik regelmatig uw website op fouten, verricht ik de nodige updates en test deze. Daarnaast kunt u altijd bij mij terecht met eventuele vragen.

Tekstredactie
Als tekstredacteur heb ik ruime ervaring opgedaan bij kleine en grote bedrijven. Ik beheers verschillende tekststijlen en help u graag bij het schrijven van aantrekkelijke, effectieve teksten voor uw website, nieuwsbrief of blog.

Zoekmachine geoptimaliseerd schrijven
Om goed vindbaar te zijn is het belangrijk dat uw teksten goed aansluiten bij de vraag waarmee uw doelgroep zoekt. Het doel van uw website, de doelgroep en de zoekwoorden waarmee deze doelgroep u wil vinden, moeten duidelijk zijn. Dit onderzoek kan ik voor u doen. Vervolgens kan ik voor u de teksten in uw website aanpassen.

Portfolio
Neem een kijkje in de keuken. U kunt hier de websites zien die ik heb gemaakt.