Website ontwerp

Ik vind niets leuker dan een ontwerp maken waar jij helemaal blij van wordt. Als we elkaar de eerste keer spreken krijg ik al snel een indruk wat bij je past. Ik maak op basis daarvan een opzet en we scherpen dat samen aan. Zo krijg je altijd een persoonlijke en unieke uitstraling.


Technisch onderhoud

Als je eenmaal een website hebt, dan is het belangrijk deze up to date te houden. Ik doe dat voor je zonder dat je daaraan hoeft te denken. Ik controleer regelmatig je website en voer alle benodigde updates uit. En heb je zelf vragen? Dan bel of mail je mij gewoon. Zo is er altijd iemand die jou even helpt.

Webhosting en domeinnaamregistratie

Jouw website heeft een betrouwbare hoster nodig en die heb ik voor je gevonden. Zo heb jij maar één aanspreekpunt en kan ik je een goede service garanderen. Bij mijn keuze heb ik ook gelet op het milieu. De servers staan in Nederland en worden optimaal en energiezuinig gekoeld.

Tekstredactie

Als neerlandicus en redacteur bij kleine en grote bedrijven is het mijn tweede natuur om nog net die laatste spelfout uit je tekst te halen. Wil je het schrijven helemaal uitbesteden? Dan doe ik dat voor je. Ik zorg voor aantrekkelijke en effectieve teksten op jouw website, nieuwsbrief of blog.

Zoekmachine geoptimaliseerd schrijven

Met een SEO-abonnement zorg ik dat al jouw teksten geoptimaliseerd worden. Ik zorg voor een duidelijk omschreven doel, doelgroep en bijbehorende zoekwoorden en ik verwerk deze in de teksten op jouw website.

Contact

Marjon Tas
Telefoon: 0613059480
E-mail: info@marjontas.nl